Met behulp van laserbewerking is LouwersHanique in staat om complexe microstructuren te vervaardigen

Shaping the future with
technical precision

Diepgaande kennis over diverse verbindingstechnieken

LouwersHanique beschikt over unieke diepgaande kennis, kunde en ervaring op het gebied van veeleisende, hoog nauwkeurige samenstellingen voor een zeer breed scala van hightech toepassingen.
 

LouwersHanique verbindt het

Vele verschillende materialen en onderdelen kunnen met elkaar worden verbonden. Dat kan met behulp van diverse verbindingstechnieken zoals monolitisch direct bonding, precisie lijmen en zeer hoogwaardige glasverbindingen, maar ook door middel van high-level, kritische cleanroomassemblage. Uiteraard vinden al deze processen plaats in zeer schone productieruimtes. Deze processen zijn inclusief cleanroomreiniging, kwalificatie en verpakken om zo te komen tot kant-en-klare, gegarandeerde totaaloplossingen die door onze klanten direct inzetbaar zijn.

Veelvoorkomende materiaalcombinaties zijn:

  • glas – glas
  • glas – keramiek
  • glas – metaal
  • keramiek – keramiek
  • keramiek – metaal
  • reticles – optische elementen (onder andere diffusors en lenselementen)
LouwersHanique beschikt over een breed spectrum aan verbindingstechnologie

Ultra high vacuum feedthroughs

Met onze hoogwaardige, klantspecifieke elektrische en optische doorvoeren zijn onze klanten verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, robuustheid en betrouwbaarheid. Zelfs voor hun meest veeleisende toepassingen. Op basis van onze unieke verbindingstechnologie en de toepassing van de meest optimale materialen en materiaalcombinaties, wordt voldaan aan de hoogste eisen voor Ultra High Vacuüm (UHV) en Ultra Clean Vacuüm (UCV) systemen. Afhankelijk van de gekozen materialen en de configuratie, is de functionaliteit daarbij gegarandeerd tussen cryogene temperaturen tot 500 graden Celsius, zonder degradatie in de tijd.

De toepassingen zijn zeer gevarieerd: van de meest veeleisende next generation microlithografie en elektronenmicroscopen tot hoge druk toepassingen, zeer veeleisende offshore oplossingen en non-magnetische producten. Zelfs voor de meest agressieve omgevingen en procescondities.

Met behulp van directe glas-metaal verbindingen is het mogelijk om doorvoeren te realiseren zonder onnodige verbindingen en dus zonder virtuele lekkages. Dit levert ongekende integratie op en een unieke concentratie van functionaliteiten. Het resultaat is de ultieme doorvoer, zowel qua uitgassing en zuiverheid als qua functionaliteit en betrouwbaarheid.

De engineers van LouwersHanique hebben door hun jarenlange ervaring een enorme knowhow opgebouwd omtrent het optimaliseren van bij elkaar passende materialen, gelet op verschillende uitzettingscoëfficiënten, viscositeit en verbindingstemperaturen. Diverse technieken worden hiervoor toegepast zoals versmelten, solderen en thermocompressie. Het versmelten van glas met metaalsoorten (onder andere Wolfraam, Molybdenum, Fernico, Platinum, Nickel, SS, Aluminium, Titanium) wordt veelvuldig toegepast.

LouwersHanique is gespecialiseerd in de glasbewerking van verschillende hoogwaardige glasmaterialen

Vele functionaliteiten zijn standaard beschikbaar, zoals sub-D, Harting, LEMO en fibers. De rest is maatwerk en op aanvraag. Bijna iedere combinatie is mogelijk: van low-noise coaxiaal tot highpower, highvoltage, optisch en meer.

Ons doel is om onze klanten maximaal te ontzorgen. Van conceptontwikkeling tot prototyping en van reguliere levering tot logistiek management. En natuurlijk ook inclusief cleanroomreiniging, SPC-procescontrole, volledige kwalificatie en certificering, state-of-the-art finishing en reinigingstechnologie. Hiertoe behoren uiteraard ook Helium-lektesten, RGA-kwalificaties, 3D-meettechnieken, krachtmetingen en ook witlicht interferometrie.

De markten waarin deze unieke oplossingen worden toegepast zijn onder andere: semiconductor, opto-elektronica, analytica, sensoren, energy (offshore en onshore gas en oliewinning), medical equipment, microfluïdica en defensie.