LouwersHanique maakt gebruik van verschillende verbindingstechnieken

Shaping the future with
technical precision

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ons bedrijf staat nooit stil. LouwersHanique is altijd in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent ons bedrijf. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures. We staan altijd open voor een gesprek met CNC-specialisten, technische glasblazers en ingenieurs.
 

LouwersHanique exposeert op de SPIE advanced lithography

SPIE Advanced Lithography Show

SPIE Lithography 2017 

LouwersHanique exposeert op de SPIE Advanced Lithography conference in San Jose van 28 februari  tot 1 maart 2017. Dit is werelds grootste lithografie evenement waarbij de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen worden laten zien op het gebied van de halfgeleiderlithografie met 7 parallelle conferenties en meer dan 600 papers.

LouwersHanique op de SPIE Advanced Lithography

LouwersHanique exposeert op de Ceramics Expo in Cleveland

Ceramics Expo Cleveland

CERAMICS EXPO 

LouwersHanique exposeert op de Ceramics Expo in Cleveland USA van 25-27 april  2017, stand 128. Op deze beurs worden de laatste ontwikkelingen getoond op het gebied van technisch keramiek en glas met al haar toepassingen

LouwersHanique exposeert op de precisiebeurs 2017 in Veldhoven

Precisiebeurs 2017

Precisiebeurs 2017

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in de Brainport regio Eindhoven en richt zich op precisietechnologie van micron tot nanometergebied. De precisietechnologie wordt ingezet voor vele branches zoals: semiconductor, health care, energie, life science, automotive, aerospace etc.

Laat u inspireren:

 • Vakbeurs met ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen uit met name Nederland, België, en Duitsland.
 • Congres met ruim 50 innoverende en inspirerende lezingen op het gebied van onder meer meten, micro-bewerken, motion control en engineering.
 • Internationaal Brokerage Event.

Graag tot ziens op de precisiebeurs 2017!

VACATURE

LouwersHanique zoekt (M/V):

Medewerker Kwaliteitsdienst

 

Medewerker Kwaliteitsdienst

Voor technisch opgeleiden met ambitie in de high-tech maakindustrie is LouwersHanique dé juiste plaats om je te ontwikkelen en je grenzen te verleggen. In Hapert, onderdeel van de high-tech regio Eindhoven, werken ruim 100 enthousiaste en ambitieuze medewerkers dagelijks aan een zeer breed pakket van hoogwaardige producten en totaaloplossingen met in de basis glastechnologie en/of technisch keramische materialen. De producten en oplossingen welke LouwersHanique realiseert voor haar klanten vinden hun weg in heel Europa en ook ver daarbuiten. De belangrijkste markten zijn daarbij de halfgeleiderindustrie in de volle breedte, de analytische markt, opto-electronica & mechatronica, de energiemarkt en ook machine- en apparatenbouw in de breedste zin.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, je bent werkzaam op QC-afdeling en wordt geplaatst op onze mechanische business unit. Op basis van voorgeschreven procedures en werkinstructies voer je op kritische delen, gevoelige of risicovolle onderdelen kwaliteitscontroles uit, dit alles in een high-end meetkamer en daarnaast ook actief op productievloer dmv “Q in proces” toe te passen. Je voert controles uit middels het toepassen van diverse meettechnieken, met diverse meetgereedschappen en 3D machine’s en biedt ondersteuning bij onderzoeken op kwaliteits gebied. Je beoordeelt de producten aan de hand van tekening en specificaties. Je bent accuraat in het meten en voert de werkzaamheden optimaal t.b.v. het productieproces uit. Het afhandelen van interne en externe klachten volgens het 8D principe inclusief verwerking in een database behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Over de diverse kwaliteitsaangelegenheden heb je contact met de BU-manager, inkoop, productie of sales.

 

FUNCTIE-EISEN

 • afgerond MBO+ opleiding in een technische richting. Bijvoorbeeld MBO Werktuigbouwkunde, AOT, Middenkader Engineering of vergelijkbaar

 • ervaring met het lezen van technische tekeningen; maatvoering, vorm- & plaats toleranties.

 • Ervaring met Cad-Cam tbv meet machines is een pré.

 • goede kennis van meetgereedschappen, 3D meetmachine en meettechnieken.

 • Affiniteit met werktuigbouwkunde/metaalbewerking en verspaning.

 • affiniteit met Glas en Keramiek is een pré.

 • minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

 • je bent contactueel en communicatief vaardig in de Nederlandse taal en hebt overtuigingskracht.

 • je kunt je inleven in een klant, bent proactief, stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht.

  WAT BIEDEN WIJ?

 • Een gezonde, internationaal opererende, sociale en ambitieuze organisatie welke continu actief is met het verkennen en het verleggen van de grens van de technische mogelijkheden.

 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verdere ontwikkeling.

 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met ruimte voor ontwikkeling en groei.                                                                      

 • CONTACT

 • Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar ruud.fiers@louwershanique.com of neem contact op met: Ruud Fiers, Human Resources, Energieweg 3A, 5527AH Hapert, telefoon: 0497-339696 

Personeelsadvertentie LouwersHanique