LouwersHanique maakt gebruik van verschillende verbindingstechnieken

Shaping the future with
technical precision

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ons bedrijf staat nooit stil. LouwersHanique is altijd in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent ons bedrijf. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures. We staan altijd open voor een gesprek met CNC-specialisten, technische glasblazers en ingenieurs.
 

LouwersHanique exposeert op de SPIE advanced lithography

SPIE Advanced Lithography Show

SPIE Lithography 2017 

LouwersHanique exposeert op de SPIE Advanced Lithography conference in San Jose van 28 februari  tot 1 maart 2017. Dit is werelds grootste lithografie evenement waarbij de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen worden laten zien op het gebied van de halfgeleiderlithografie met 7 parallelle conferenties en meer dan 600 papers.

LouwersHanique op de SPIE Advanced Lithography

LouwersHanique exposeert op de Ceramics Expo in Cleveland

Ceramics Expo Cleveland

CERAMICS EXPO 

LouwersHanique exposeert op de Ceramics Expo in Cleveland USA van 25-27 april  2017, stand 128. Op deze beurs worden de laatste ontwikkelingen getoond op het gebied van technisch keramiek en glas met al haar toepassingen

LouwersHanique exposeert op de precisiebeurs 2017 in Veldhoven

Precisiebeurs 2017

Precisiebeurs 2017

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in de Brainport regio Eindhoven en richt zich op precisietechnologie van micron tot nanometergebied. De precisietechnologie wordt ingezet voor vele branches zoals: semiconductor, health care, energie, life science, automotive, aerospace etc.

Laat u inspireren:

 • Vakbeurs met ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen uit met name Nederland, België, en Duitsland.
 • Congres met ruim 50 innoverende en inspirerende lezingen op het gebied van onder meer meten, micro-bewerken, motion control en engineering.
 • Internationaal Brokerage Event.

Graag tot ziens op de precisiebeurs 2017!

Vacatures

LouwersHanique zoekt (M/V):

 • Manufacturing Engineer
 • CNC Frezer
 • CNC Rondslijper/Draaier

Voor technisch opgeleiden met ambitie in de hightech maakindustrie is LouwersHanique dé juiste plaats om je te ontwikkelen en je grenzen te verleggen. In Hapert, onderdeel van de hightech regio Eindhoven, werken ruim 100 enthousiaste en ambitieuze medewerkers dagelijks aan een zeer breed pakket van hoogwaardige producten en totaaloplossingen met in de basis glastechnologie en/of technisch keramische materialen. De producten en oplossingen welke LouwersHanique realiseert voor haar klanten vinden hun weg in heel Europa en ook ver daarbuiten. De belangrijkste markten zijn daarbij de halfgeleiderindustrie in de volle breedte, de analytische markt, opto-elektronica & mechatronica, de energiemarkt en ook machine- en apparatenbouw in de breedste zin.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een gezonde, internationaal opererende, sociale en ambitieuze organisatie welke continu actief is met het verkennen en het verleggen van de grens van de technische mogelijkheden.
 • Een uitdagende functie met eindverantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen inbreng en verdere ontwikkeling.
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met ruimte voor ontwikkeling en groei.

Zie je een loopbaan bij een gespecialiseerd hightech bedrijf zitten, stuur dan je CV naar of contacteer Ruud Fiers (HRM) ruud.fiers@louwershanique.com. 

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar :

Personeelsadvertentie LouwersHanique

Manufacturing Engineer

Je bent een aanpakker met minimaal een afgeronde HBO opleiding [WTB of Fijnmechanica] met een aantoonbaar HBO denk- en werkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring in een klant ordergestuurd toeleverbedrijf.

Je bent in staat om aanvragen van klanten om te zetten naar concrete calculaties, eenduidige productieorders en werkvoorschriften. Je denkt analytisch en herkent daarbij de kritische aspecten welke je op passende wijze definieert, communiceert en begeleidt.

Je hebt affiniteit met werken in een multidisciplinaire productieomgeving en een projectmatige klant gestuurde manier van werken.

Je zorgt voor de vertaalslag van aanvragen naar productietechnieken, technologieën en productie-aanpak. De definitie van en het beheer over de actuele productspecificaties, de productierecepturen, de werkinstructies, de testinstructies, de hulpmiddelen etc. vallen onder jouw directe verantwoordelijkheid.

Je bespreekt nieuwe [potentiële] productietechnieken in samenwerking met het Project Team. In zijn algemeenheid is de Manufacturing Engineer het interne aanspreekpunt vanuit de Operations m.b.t. de producten binnen zijn pakket.

PROFIEL EN COMPETENTIES

 • Technische HBO opleiding.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productie-omgeving, bij voorkeur als Manufacturing engineer.
 • Zelfstarter.
 • Nauwgezet en punctueel: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
 • Accuraat en flexibel met overtuigingskracht.
 • Open minded m.b.t. de toepassing van alternatieven, dan wel nieuwe processen/technieken.
 • Goede beheersing van de time management principes, zowel individueel als in teamverband.
 • In staat om [complexe] problemen te analyseren en onder tijdsdruk in teamverband op te lossen.
 • Resultaatgerichte en klantgeoriënteerde teamhouding.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring met en goede beheersing van 3D tekenapplicaties [ Solid Works, Unigraphics, …].
 • Goede vaardigheid t.a.v. systeemsoftware, MS Office applicaties, Outlook, etc..
 • Nederlands, Engels en Duits in woord en in geschrift.