LouwersHanique maakt gebruik van verschillende verbindingstechnieken

Shaping the future with
technical precision

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ons bedrijf staat nooit stil. LouwersHanique is altijd in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent ons bedrijf. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures. We staan altijd open voor een gesprek met CNC- of SLE-specialisten, technische glasblazers en ingenieurs.
 

LouwersHanique met Brainport op MedtecLIVE 2020 in Nürberg

31 maart - 2 april 2020

MedtecLIVE | Nürberg | Duitsland

LouwersHanique staat op MedtecLIVE in Nürberg, Duitsland van  31 maart t/m 2 april 2020. Je vindt ons in hal 9, stand 415.

MedtecLive is een combinatie van een beurs, MedtecLIVE en een congres, de MedTech Summit. Het is de Europese vakbeurs op het gebied van medische technologie. 

Je vindt LouwersHanique op de beurs in het Brainport paviljoen. Op deze beurs staan aan de ene kant toekomstgerichte thema's op de voorgrond zoals: kunstmatige intelligentie, digitale hulpmiddelen en innovatieve gezondheidszorg. Anderzijds, worden de belangrijkste actuele uitdagingen belicht: het reguleren van herstelprocessen en gezondheidsnetwerken.

MedtecLIVE

LouwersHanique exposeert op de SPIE BIOS and Photonics

1-6 februari 2020

SPIE BiOS and Photonics | San Francisco | USA

LouwersHanique exposeert op de SPIE BiOS 2020 and Photonics West in San Francisco van 1 t/m 6 februari 2020.

Photonics West is het grootste photonics technologie event van de wereld. De meest leidinggevende producenten op het gebied van industriële lasers, opto-electronics photonics, biophotonics, biomedische optiek, microfabrication, MOEMS-MEMS en displays zijn daar aanwezig.

SPIE BiOS 1-2 februari 

Stand 8038: SPIE Bios is de belangrijkste biomedical optics conferentie in het werkveld. onderwerpen als: biomedical optics, diagnostics and therapeutics, biophotonics, new imaging modalities, optical coherence, tomography, opthogenetics en nanophotonics.

Photonics West 1-6 februari

Tijdens Photonics West van 1-6 februari zijn we te vinden in het Holland Pavilion stand 5255.

 

SPIE BIOS and Photonics

LouwersHanique exposeert op Semicon EU | Productronica München

12 - 15 november 2019

Semicon EU | Productronica | München | Duitsland

De meest leidinggevende beurs op het gebied van electronische ontwikkelingen en productie. 

Van 12 tot 15 november is LouwersHanique aanwezig op de Semicon EU | Productronica München.  Je vindt ons op stand B1231.

 

Semicon EU | Productronica München

LouwersHanique exposeert op de Precision Fair, Precisiebeurs in Veldhoven

13 - 14 november 2019

Precisiebeurs | Veldhoven

Al 19 jaar is de Precisiebeurs hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie en ook dit jaar is LouwersHanique een van de standhouders.  We laten er onze nieuwste technieken zien. Benieuwd? Je vindt ons op standnummer 137.

De maakindustrie draait op volle toeren. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en leggen druk op de vervaardiging van systemen en componenten. Nieuwe eisen en resulterende uitdagingen volgen elkaar in rap tempo op. Op de Precisiebeurs vindt u alle facetten bij elkaar, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren.

 

Precision Fair